En el meu país, Equador, hi ha menjars molt bons.
Hi ha un plat típic que es diu “fritada” això porta molta carn amb arròs i ceba.
També hi ha un plat que es diu ceba de peix això es com una sopa però que porta peix, és molt bo…
Hi ha un plat que es diu “chaulafan” i també porta molt de peix i molta carn. S´ assembla un poc a la paella d´ Espanya…. El “chaulafan” el van portar els xinesos al meu país fa molts d´ anys i es va fer un plat típic.
També es menja molt d´ arròs amb menestra i pollastre.
Hi ha unes postres que m’agraden molt i es diuen tres delícies. Es diu així perquè són tres fruites juntes, per exemple, poden ser poma, maduixa o melicotó.
Per Nadal, a l´Equador, totes les famílies es reuneixen per menjar el mes típic de Nadal que és el gall d’indi amb arròs. És molt bo!. Totes les famílies posen a la taula molt de menjar i així passen tots junts el Nadal.