miércoles, 14 de enero de 2009

Visita al Cardona

Abans de Nadal varem anar a visitar els companys de Palic del Cardona. Ens van mostrar la seva aula i el millor de tot és que ens havíen preparat unes trufes de xocolata boníssimes que havíen fet ells mateixos.



Sort que ens van donar la recepta. Van ser tan bones que segur que les farem. Mireu quina pinta fan!!

En Mhedi va fer un intent de fer-les però es va equivocar quan va anar a comprar la xocolata , en lloc de xocolata en tableta va comprar xocolata en pols de fer xocolata desfeta. Ja li vam dir que anés al super a canviar-lo perquè no era aquest. Diu que si les fa en durà a classe perquè les poguem provar.

Si us han fet gana, aquí teniu la recepta que ens van donar:


TRUFES dels alumnes de l´aula de PALIC

IES M. Àngels Cardona de Ciutadella

Ingredients:

- 1 paquet de xocolata negre (125 gr.)

- 2 paquets de xocolata amb llet (125 gr. cadascun)

- 1 pot de llet condensada (370 gr.)

- 100 gr. de mantega

- 1 ou

- 250 gr. de fideuets o palets de xocolata

Elaboració:

Fondre els paquets de xocolata i la mantega al "bany maria" o al microones. Afegir la llet condensada i ben remenar. Afegir un ou sencer i remenar fins que quedi ben mesclat.

Posar-ho a la nevera unes hores perquè quedi la pasta ben freda per poder fer les trufes (millor fer la pasta el dia abans).

Preparar un plat per tenir els palets o fideuets de xocolata i passar les trufes perquè s´aferrin bé.

I bon profit!

Són unes postres nadalenques molt saludables.

ALFABET ARAB

Amb aquest rellotge podem saber quina hora és a tot el món

Video sobre el Hiyab