


Sort que ens van donar la recepta. Van ser tan bones que segur que les farem. Mireu quina pinta fan!!
En Mhedi va fer un intent de fer-les però es va equivocar quan va anar a comprar la xocolata , en lloc de xocolata en tableta va comprar xocolata en pols de fer xocolata desfeta. Ja li vam dir que anés al super a canviar-lo perquè no era aquest. Diu que si les fa en durà a classe perquè les poguem provar.
Si us han fet gana, aquí teniu la recepta que ens van donar:
TRUFES dels alumnes de l´aula de PALIC
IES M. Àngels Cardona de Ciutadella
Ingredients:
- 1 paquet de xocolata negre (125 gr.)
- 2 paquets de xocolata amb llet (125 gr. cadascun)
- 1 pot de llet condensada (370 gr.)
- 100 gr. de mantega
- 1 ou
- 250 gr. de fideuets o palets de xocolata
Elaboració:
Fondre els paquets de xocolata i la mantega al "bany maria" o al microones. Afegir la llet condensada i ben remenar. Afegir un ou sencer i remenar fins que quedi ben mesclat.
Posar-ho a la nevera unes hores perquè quedi la pasta ben freda per poder fer les trufes (millor fer la pasta el dia abans).
Preparar un plat per tenir els palets o fideuets de xocolata i passar les trufes perquè s´aferrin bé.
I bon profit!
Són unes postres nadalenques molt saludables.